Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ/10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Μπράβο μάγκες! 

Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Θύελλα Φερών: 53-48

Μπορεί το καλοκαίρι τα πράγματα να έδειχναν δυσοίωνα για το Ρούπελ, το οποίο είχε να διαχειρισθεί έναν πικρό υποβιβασμό στα «αλώνια» της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Παρά τις δυσκολίες όμως οι παίκτες που έμειναν στο δυναμικό της ομάδας  πορεύθηκαν ενωμένοι θέτοντας ως μοναδικό στόχο την επάνοδο του «οχυρού» στα «σαλόνια». 

Σε αυτούς τους παίκτες αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, αφού δεν πτοήθηκαν ούτε από τη ξαφνική αποχώρηση μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου του προπονητή Κοσμά Ιωαννίδη. Οι καλαθοσφαιριστές του Ρούπελ τα έδωσαν όλα μέχρι τέλους και δικαιώθηκαν απόλυτα.

Στο αποψινό παιχνίδι-τελικό με τη Θύελλα Φερών το Ρούπελ έδωσε μεγάλη μάχη και τελικά γεύτηκε τη χαρά της νίκης που σήμαινε αυτομάτως και τον προβιβασμό στην Α1.

Ο αγώνας ήταν σκληρός, νευρικός, αφού τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι ήθελαν πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνος.

Τα πάντα κρίθηκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο της συνάντησης όταν οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να ξεφύγουν με 8 πόντους διαφορά (51-43) πανηγυρίζοντας στο τέλος το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Σχόλιο από serresbasket: Μπράβο μάγκες! Πανάξιοι Πρωταθλητές!

Διαιτητές: Ξενικάκης - Λαμπρίδης

Δεκάλεπτα: 15-12, 28-26 (ημ.), 41-39, 53-48

Ρούπελ: Τοπολίγκας 17 (4), Γρεασίδης 11 (1), Ντούντος 9 (2), Παρχαρίδης 8, Παρίσης 4, Αβραμίδης 2,  Γιάκονιουκ 2, Βισέρης.

* Οι πόντοι του Ρούπελ είναι από το: http://sport-sidirokastro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: