Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΛΕΪ-ΟΦ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Πρωταθλητής και με τη βούλα

Φιλία Ορεστιάδας - Ορφέας Ν. Σκοπού: 50-74

Το «εξπρές» του Ορφέα δεν έκανε στάση ούτε στην ακριτική Ορεστιάδα. Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το διπλό στην πόλη της Θράκης εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή της Α1 πανηγυρίζοντας την πανάξια άνοδο στη Γ' Εθνική.


Χρηζει αναφοράς η συμμετοχή στο σημερινό παιχνίδι του 13χρονου Γκαβανόζη, ο οποίος αποτελεί τον μικρότερο σε ηλικία καλαθοσφαιριστή του σερραϊκού συλλόγου που αγωνίσθηκε ως μέλος της ανδρικής ομάδας.

Σχόλιο από serresbasket: Ο Ορφέας πέτυχε τον στόχο του που δεν ήταν άλλος από την επάνοδο στα εθνικά πρωταθλήματα ύστερα από τον περσινό πικρό υποβιβασμό. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους τους προσφέροντας σκορ και θέαμα σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, η οποία ακόμη τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί.

Συγχαρητήρια σε διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες που δεν πτοήθηκαν ούτε από το γεγονός της αναγκαστικής μετακόμισης σε άλλο γήπεδο μια και το πρόβλημα με την άδεια του κλειστού γυμναστηρίου του Νέου Σκοπού δεν έχει λυθεί.

Ο Ορφέας πλέον θα επιδιώξει να παραμείνει αήττητος και να κατακτήσει το νταμπλ.

Διαιτητές: Ντούρας - Αποστολίδης

Δεκάλεπτα: 9-16, 22-40 (ημ.), 34-62, 50-74

Ορφέας (Κοκολιός): Ιωσηφίδης , Χαμάλης 2,Σουλούγκας 11 Κουτσιαντζής 2, Καδής 11, Πεχλιβάνης 14(4), Γκουτζιομήτρος 8, Τεβετζίδης 9, Καβαργύρης 10,Γκαβανόζης, Κατσικάς 7.

- ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29/3/2014): ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: