Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ενισχύεται το «τριφύλλι»

Περίοδος μεταγραφών είναι αυτή που διανύουμε και στον Α.Ο.Σ οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ό,τι μπορούν για την ενίσχυσή της.

Μετά λοιπόν τους Στάμο και Χορτομάρη, έτοιμοι να ντυθούν στα πράσινα είναι οι: Τερζής (ελεύθερος) και Παρχαρίδης (από Ρούπελ Σιδηροκάστρου).

Επίσης συζητήσεις για να ενταχθούν στους κόλπους του Α.Ο.Σ έχουν γίνει και με τους Μπουτάκογλου, Ιακωβίδη και Γιαβρόπουλο, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό με τους συγκεκριμένους καλαθοσφαιριστές.

Όσο αφορά το θέμα του προπονητή αυτό έκλεισε οριστικά για το «τριφύλλι» με τον Κώστα Δώδο να αποτελεί τον καινούργιο τεχνικό του σερραϊκού συγκροτήματος.

Ο 58 χρονος παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής (αγωνίσθηκε ως πλέιμ-μέικερ στον Πανσερραϊκό) και με σημαντική προπονητική θητεία σε γυναικεία τμήματα καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Σ, Πανσερραϊκό, Δράμα) αποφάσισε να επιστρέψει στους πάγκους μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής που μεσολάβησε λόγω προσωπικού προβλήματος.

Οι υπεύθυνοι του Α.Ο.Σ είναι χαρούμενοι που ο κ. Δώδος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας πιστεύοντας πολύ στις ικανότητές του.

Τέλος στα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» τις υπήρεσιες τους θα προσφέρουν οι: Κώστας Δώδος, Άγγελος Μπετιχαβάς, Νίκος Κηρύκος, Γιάννης Αρχοντίδης, Μαρία Χωλοπούλου, Νίκη Χωλοπούλου και Γιώργος Ασημάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: