Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Οριστικά στη Γ' Εθνική Κατηγορία οι Ίκαροι!

16/4/2006: Οι Ίκαροι με προπονητή τον Νίκο Αθανασίου συντρίβουν την Αναγέννηση - Φλόγα (89-59 το σκορ) και πανηγυρίζουν την άνοδό τους στη Β' Εθνική. Εκείνη η σεζόν ήταν η τελευταία για τους «κυανοκίτρινους» στα «αλώνια» των εθνικών διοργανώσεων.


Από το ναδίρ οι Ίκαροι βρέθηκαν στο ζενίθ με την πενταετή τους παρουσία στην Α2 και με ιστορικές αναμετρήσεις κόντρα σε ΑΕΚ, Ηρακλή, Άρη (Κύπελλο Ελλάδας), Κολοσσό Ρόδου (μεγάλη πρόκριση στο θεσμό του Κυπέλλου κόντρα σε έναν σύλλογο της Α1).

Ό,τι όμως ανεβαίνει κατεβαίνει και η κάθοδος της σερραϊκής ομάδας είναι απότομη αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» αποφάσισε τη συμμετοχή των Ικάρων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Μάλιστα το σχετικό έγγραφο εστάλη στην ΕΟΚ.

Σχόλιο από serresbasket: Επιστροφή στα «πέτρινα» χρόνια. Το σημαντικό είναι αυτή η βουτιά προς τα χαμηλά να αποτελέσει εφαλτήριο για την αναγέννηση των Ικάρων μέσα από την ανάδειξη Σερραίων καλαθοσφαιριστών στόχος που μπορεί να επετευχθή σε μερικά χρόνια με βασικές προϋποθέσεις το ενωτικό κλίμα, την οργανωμένη δουλειά και τη στήριξη του αγνού μπασκετικού κόσμου.  

Εξυγίανση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: