Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Α' ΦΑΣΗ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Επίδειξη δύναμης

Α.Ο.Σ - Ηρακλής: 60-41

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Α.Ο.Σ κατόρθωσε να υποτάξει τον Ηρακλή εξασφαλίζοντας τη νίκη και αυτομάτως την πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στα πλαίσια της οποίας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων την ερχόμενη Κυριακή.

Παρά το γεγονός ότι το «τριφύλλι» βρίσκεται στο επίπονο στάδιο της προετοιμασίας στη σημερινή αναμέτρηση με τις «κυανόλευκες» ενθουσίασε τους φιλάθλους με την απόδοσή του στο παρκέ στο πρώτο παιχνίδι μάλιστα της φετινής σεζόν.

Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα οι γηπεδούχες από το εναρκτήριο δεκάλεπτο θέλησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους εντός των τεσσάρων γραμμών και το κατάφεραν με όπλο τη δυνατή τους άμυνα. Οι «πράσινες» προηγήθηκαν με 13-2, ενώ η περίοδος ολοκληρώθηκε με 20-8.


Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Α.Ο.Σ βρέθηκε στο +19 (29-10, 4:50), αλλά οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 29-16 με καλάθια της Λογδανίδου. Η περίοδος έκλεισε με 32-20.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το «τριφύλλι» μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον «γηραιό» να ελπίζει στην ανατροπή (35-25, 6:18). Ευτυχώς το συγκρότημα του Νίκου Κηρύκου ανασυντάχθηκε και η Τζιαμπάζη με δύο διαδοχικά τρίποντα έδωσε ώθηση στις «πράσινες». Ο Α.Ο.Σ πέτυχε 12-2 σερί πατώντας το γκάζι (47-27, 1:43). Η περίοδος έληξε 47-32.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Σερραίες παίζοντας συνετά διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα (55-35, 3:50) φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση.


Σχόλιο από serresbasket: Πανάξια πρόκριση για τον Α.Ο.Σ. Η σερραϊκή ομάδα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Ηρακλή.

Μ.V.P. της συνάντησης η Μαρίνα Μπακιρτζίδου. Η σέντερ του «τριφυλλιού» έκανε τρομερή δουλειά στην άμυνα, ενώ βοήθησε και στην επίθεση.

Εξαιρετικό ντεμπούτο πραγματοποίησε με την πράσινη φανέλα η Γκλεζάκη, η οποία «σκότωσε» την παλιά της ομάδα.

Σαφώς και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η θετική εμφάνιση της Τόγα.

Οι «πράσινες» έκαναν θραύση στα επιθετικά ριμπάουντ.

Μεγάλη αστοχία από τη γραμμή της «φιλανθρωπίας».

Απερίγραπτη η κατάσταση για ακόμη μία φορά με τον προβληματικό ηλεκτρονικό πίνακα. Ας ελπίσουμε ότι η καινούργια Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κα. Μπιτζίδου θα επιληφθεί του θέματος άμεσα διότι ξεφτιλίζεται ο νομός Σερρών.

Δεν αγωνίσθηκε στο σημερινό ματς η Κατερίνα Μπακιρτζίδου λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο.

Διαιτητές: Καλέσης - Λαδάς

Δεκάλεπτα: 20-8, 32-20 (ημ.), 47-32, 60-41

Α.Ο.Σ (Κηρύκος): Δεινοπούλου 2, Μαραγκού 4, Τόγα 11 (2), Μπακιρτζίδου 8, Τζιαμπάζη 9 (3), Χωλοπούλου Ν. 8, Χωλοπούλου Μ. 7 (1), Γκλεζάκη 11, Πρόικου, Διαμαντίδου.

Ηρακλής (Κυρκούσης): Σολωμού 6, Αθανασιάδου 11 (1), Γεροστεργίου 5, Σαμαρά 7, Λογδανίδου 12, Οικονόμου, Ρουμελιώτη, Ξανθοπούλου, Τσαντά, Κογκαλίδου, Τσουμπερλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: