Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)



Το ίδιο «τροπάριο»


Τιτάνες Δράμας - Ίκαροι: 60-51

Ακόμη μία κακή εμφάνιση πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Ίκαροι, οι οποίοι απέτυχαν να κάνουν το διπλό στη Δράμα γνωρίζοντας την ήττα από τους Τιτάνες. Η ομάδα του Στέργιου Ποργιόπουλου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Σταυρούπολη πρέπει να κερδιθεί πάση θυσία.

Όπως συνέβη και στους περισσότερους προηγούμενους αγώνες έτσι και στη σημερινή συνάντηση με τους Τιτάνες, οι «κυανοκίτρινοι» εμφάνισαν τα ίδια δυσάρεστα «συμπτώματα» με πρώτο και χειρότερο την επιθετική ανυπαρξία: αστοχία στις βολές, αρκετά χαμένα λέι-απ σε συνδυασμό τα προαναφερθέντα με την άσχημη ψυχολογία οδήγησαν στο «ναυάγιο».

Οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι εντυπωσιακοί έκαναν το αυτονόητο στο παρκέ παίρνοντας τη σπουδαία νίκη. Οι Δραμινοί προηγήθηκαν ακόμη και με 16 πόντους, με τους Σερραίους να μειώνουν την τελική διαφορά.

Σχόλιο από SerresBasket: Αν δεν αλλάξει άμεσα «τροπάριο» η ομάδα του Στέργιου Ποργιόπουλου τότε τα πράγματα θα λάβουν εντελώς επικίνδυνη τροπή γι' αυτήν στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Ρούκας - Κολοκυθάς

Δεκάλεπτα: 19-11, 31-24 (ημ.), 46-34, 60-51

Ίκαροι (Ποργιόπουλος): Γκούτζιας 12, Καλογεράτος 10 (3), Γρίψιος 10, Χορτομάρης 8 (1), Παπαδόπουλος 4, Σαββίδης 2, Δημητρακάς 2, Τράκας 3, Φραγκούλης, Βουρλίδας, Στογίλκοβιτς, Χατζής.

- ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/12/2014): ΙΚΑΡΟΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: