Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψάχνουν «γιατρικό»

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες έχουν επηρεάσει αρνητικά τους Ικάρους κάτι που αντανακλάται ξεκάθαρα στη  θέση που βρίσκεται η σερραϊκή ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα. 


Οι «κυανοκίτρινοι» είναι «ουραγοί» και η πίεση στο συγκρότημα του Στέργιου Ποργιόπουλου γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη από στη στιγμή που δεν έρχονται οι νίκες.

Στη συνάντηση της προσεχής Κυριακής με τη Σταυρούπολη οι Ίκαροι θα ψάξουν το «γιατρικό», δηλαδή το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνος. 

Το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο και συνάμα εξόχως δύσκολο, με τους αντιπάλους να προέρχονται από μια σημαντική επιτυχία και θα ταξιδέψουν στις Σέρρες με ανεβασμένη ψυχολογία.

Οι «κυανοκίτρινοι» πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα εάν θέλουν να παραμείνουν στη κατηγορία. Οι βαθμολογικές απώλειες στο «σπίτι» τους απαγορεύονται.

Ο κόσμος καλείται να γεμίσει το γήπεδο και να συμπαρασταθεί στους Ικάρους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε.

Στο ύψος των περιστάσεων εκτός από τους αθλητές του Στέργιου Ποργιόπουλου πρέπει να σταθούν και οι διαιτητές, αφού πρόκειται για μία καθοριστική αναμέτρηση και σαφώς το νεανικό σερραϊκό σύνολο αξίζει τον σεβασμό των ρέφερι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: