Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συσπείρωση στον Ορφέα

Ο Ορφέας έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος μετά τα όσα «περίεργα» συνέβησαν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ζέφυρο, με τους «ασπρόμαυρους» να βγαίνουν διπλά ζημιωμένοι χάνοντας το ματς, αλλά και τον Ιωσηφίδη του οποίου η ποινή θα ανακοινωθεί από την ΕΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα.


Το συγκρότημα όμως του Φώτη Κοκολιού κοιτάζει μπροστά και προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τους Τιτάνες Δράμας. Ο Ορφέας είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, αλλά είναι σίγουρο ότι οι Δραμινοί θα «πουλήσουν» ακριβά το «τομάρι» τους.



Εκτός από την απουσία του Ιωσηφίδη δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα αύριο το βράδυ διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες θα δειπνήσουν όλοι μαζί.

Επίσης, o σερραϊκός σύλλογος διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά για πολύ καλό σκοπό και συγκεκριμένα για την οικονομική ενίσχυση των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», με τους οποίους ο Ορφέας έχει συνάψει ειδική συμφωνία συνεργασίας.

Ο κάθε λαχνός τιμάται 1 ευρώ και το δώρο είναι μια μηχανή espresso Dolce Gusto που αποτελεί ευγενική χορηγία της επιχείρησης: «Ι. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.». Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου στην αναμέτρηση του Ορφέα με την Ελευθερούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: