Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ακόμη μια χαμένη ευκαιρία

Αναμφίβολα η λέξη μπαράζ προκαλεί δυσάρεστους συνειρμούς στους ανθρώπους του Ορφέα Ν. Σκοπού.

Οι «φαρμακερές» ήττες από τον Πανεδεσσαϊκό (υποβιβασμός των «ασπρόμαυρων» στο τοπικό πρωτάθλημα) και από το κολέγιο Ανατόλια (οι Θεσσαλονικείς είχαν κερδίσει τον Ορφέα και στάθηκαν τυχεροί ανεβαίνοντας στη Β' Εθνική) δεν έχουν διαγραφεί από τη μνήμη των φιλάθλων της σερραϊκής ομάδας.

Τον περασμένο Μάη οι «ασπρόμαυροι» κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον Α.Ο. Αγρινίου στη Κοζάνη σε αγώνα κατάταξης πιθανής ανόδου στην υψηλότερη κατηγορία. Το σενάριο του να νικήσει ο Ορφέας και να προβιβασθεί στη Β' Εθνική δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί κι έτσι πάρθηκε η απόφαση της μη συμμετοχής των «ασπρόμαυρων» στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κι όμως, η απρόσμενη εξέλιξη με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την ανάμετρηση της Α2 Εθνικής μεταξύ του Ηρακλή και του Φίλιππου Βέροιας ανάγκασε την ΕΟΚ να προχωρήσει σε αλλαγές και οι ανακατατάξεις που σημειώθηκαν στα πρωταθλήματα έφεραν σήμερα το Αγρίνιο στη Β' Εθνική.

«Ποτέ μη λες ποτέ» στο ελληνικό μπάσκετ και εκ των υστέρων μπορεί οι υπεύθυνοι του Ορφέα να αισθάνονται στενοχωρημένοι, αφού ακόμη μια ευκαιρία χάθηκε. Και οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές στη ζωή.

Σχόλιο από SerresBasket: Ασφαλώς και τα δεδομένα της Β' Εθνικής με αυτά της Γ' Εθνικής δεν έχουν καμία σχέση. Χρειάζεται «ζεστό» χρήμα κι αρκετό μάλιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: