Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Χωλοπούλου Μ.: «Ψυχή και προσπάθεια 
στο παρκέ»

Λίγα 24ωρα απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 και η αθλήτρια του Α.Ο.Σ, Μαρία Χωλοπούλου έδωσε μια ενδιαφέρουσα μίνι συνέντευξη στο SerresBasket.

SB: Τζάμπολ την Κυριακή στο πρωτάθλημα, με τον Α.Ο.Σ να αγωνίζεται κόντρα στον Παναθλητικό. Είναι έτοιμο το «τριφύλλι» για την πρεμιέρα;

Μ.Χ.: «Παρόλο που η ομάδα στελεχώνεται από 8 αθλήτριες και πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε έχουμε καταφέρει να δοκιμαστούμε σε αρκετά φιλικά παιχνίδια, να διορθώσουμε λάθη και να δηλώσουμε έτοιμες για το παιχνίδι της Κυριακής».

SB: Που στοχεύει η ομάδα;

Μ.Χ.: «Στόχος της ομάδας φέτος όπως και κάθε χρονιά είναι να παίξει καλό μπάσκετ και να παραμείνει στην κατηγορία».

SB: Είδαμε ότι η απουσία της Μαραγκού επηρέασε αρνητικά τον Α.Ο.Σ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί αυτό το κενό να καλυφθεί εκ των έσω;

Μ.Χ.: «Ειναι αισθητή η απουσία της Μαραγκού και εντός και εκτός γηπέδου. Μια έμπειρη και αξιόλογη παίκτρια που πιστεύω με την συνεργασία όλων μας θα μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό της».

SB: Τι καινούργιο να περιμένουν να δουν οι φίλαθλοι από τις «πράσινες» φέτος;

Μ.Χ.: «Αν και το φίλαθλο κοινό των Σερρών δεν αγκάλιασε την ομάδα, αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε σε όποιον έρθει στο γηπεδο ειναι προσπάθεια και ψυχή στο παρκέ».

SB: Έχεις πλέον «παλιώσει» στον Α.Ο.Σ. Πως βλέπεις το μέλλον σου στην ομάδα;

Μ.Χ.: «Τελειώνοντας τις σπουδές μου και λόγω της απόφασής μου να παραμείνω στην πόλη των Σερρών θα συνεχίσω και αυτή τη χρονιά να αγωνίζομαι στον Α.Ο.Σ. 'Οσο αφορά το μέλλον μου θα επιδιώξω το καλύτερο για τον εαυτό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: