Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πεχλιβάνης: «Ομάδα με πάθος, ενέργεια και πολύ θέαμα»

Μια ενδιαφέρουσα μίνι συνέντευξη παραχώρησε στο SerresBasket ο καλαθοσφαιριστής του Ορφέα Ν. Σκοπού, Κώστας Πεχλιβάνης. Ο έμπειρος αθλητής δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

SB: Μετά το επίπονο στάδιο της προετοιμασίας θεωρείς ότι είναι έτοιμος ο Ορφέας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης;

Κ.Π.: «Μετα απο 7 βδομάδες προετοιμασία ξεκινάει το πρωταθλημα. Πιστεύω να παρουσιαστούμε όσο μπορούμε έτοιμοι γιατί αυτό το χρονικό διάστημα δεν έλειπαν και οι τραυματισμοί. Ευελπιστώ να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

 SB: Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας τη φετινή σεζόν;

Κ.Π.: «Ο στόχος για φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».

SB: Τι καινούργιο να περιμένουν να δουν οι φίλαθλοι από τον Ορφέα φέτος;

Κ.Π.: «Οι φίλαθλοι φέτος θα δούνε μια ομάδα που θα παλεύει κάθε φάση, μια ομάδα με πάθος και ενέργεια και βέβαια με πολύ θέαμα».

SB: Εκτός από παίκτης είσαι και προπονητής στα τμήματα υποδομής των «ασπρόμαυρων», αλλα και στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νέας Ζίχνης που εσύ ίδρυσες. Πως πάνε τα πράγματα σε αυτό το κομμάτι;

Κ.Π.: « Ναι όντως υπαρχει και η ΑΚΑΔΗΜΙΑ στη Νέα Ζίχνη όπου είναι κάτι καινούριο για την περιοχή εκεί. Ο κοσμος έχει δείξει ανταπόκριση και είμαι ευχαριστημένος πολύ και απο την όρεξη που δείχνουν τα παιδια. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ έχει στις τάξεις της περίπου 60 αθλητές-αθλήτριες».

SB: Ο χρόνος είναι αμείλικτος, ειδικά με τους αθλητές. Είσαι 36 ετών. Πόσα χρόνια υπολογίζεις να συνεχίσεις να «βομβαρδίζεις» τα αντίπαλα καλάθια;

Κ.Π.: «Η αλήθεια είναι πως τα χρόνια περνάνε, αλλά εάν κάνεις σωστά προπόνηση θα παίζεις για πολύ καιρό. Την υγεία μας να έχουμε. Πιστεύω πως έτσι όπως είναι το επίπεδο του μπάσκετ μπορώ να παίξω 2 χρόνια ακόμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: