Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγώνας-γιορτή στον Νέο Σκοπό

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε σήμερα το πρωί το κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την υποστήριξη του ΚΕΘΙΣ, ανάμεσα στην ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη και σε αυτήν του Χρήστου Γκαβανόζη.

Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο παρκέ, με τον Γιώργο Καράγκουτη να ξεσηκώνει τους φιλάθλους με τρομερά καρφώματα, ενώ στον αντίποδα ο Χρήστος Γκαβανόζης «πλήγωσε» τους αντιπάλους του με τρίποντα.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η Πρόεδρος του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών, κυρία Μαρία Λίγκα απηύθυνε χαιρετισμό στον κόσμο ευχαριστώντας παράλληλα τον Ορφέα για την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Το «παρών» στην αναμέτρηση έδωσε και ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, κ. Νόττας.


Τη παράσταση «έκλεψε» με τις χορευτικές του επιδείξεις το μπαλέτο του Συλλόγου Γυναικών του Νέου Σκοπού αποτελούμενο από κορίτσια της περιοχής.

Διαιτητές: Αλευράς - Γιαννούλης

«Φίλοι Καράγκουτη»: Καράγκουτης, Αχτσής, Τζιμητρόπουλος, Κούτρης, Βαγενάς, Βλάχος, Σάββας, Σουρίδης, Δασκαλάκης, Κουτσιαντζής, Καραγκιόζης, Κώστογλου, Νυκτόπουλος, Τσιφλικάς, Μπομπότας, Δρουμαλιάς, Κολούδας, Θεοφανίδης, Βακιρτζής.

«Φίλοι Γκαβανόζη»: Γκαβανόζης Χ. του Ε., Γκαβανόζης Χ. του Γ., Τζιμητρόπουλος, Γκόγκας, Σπασέγκος, Σύρπας, Ευαγγελίδης, Καρακάσης, Δοντσόπουλος, Αξιαρλής, Σκαρλατόπουλος, Καρακώστας, Καραουλάνης, Καραμπατζάκης, Ανοιξιάδης, Κόντος, Γκαζάκης.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.