Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Να δώσει χαρά στον κόσμο του

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία του Ορφέα ενόψει του σερραϊκού ντέρμπι της Κυριακής με τους Ικάρους. 

Οι «ασπρόμαυροι» θα παιξουν δίχως άγχος κόντρα σε μία ομάδα, η οποία ονειρεύεται την άνοδο και «καίγεται» για τη νίκη. Ασφαλώς και το συγκρότημα του Φώτη Κοκολιού θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στο παρκέ προκειμένου να σημειώσει το διπλό και να δώσει χαρά στους φιλάθλους του που θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Ο αρχηγός του Ορφέα Νούλης Καραμπατζάκης προσπαθεί να ανεβάσει «στροφές» στις προπονήσεις θέλοντας να ενισχύσει την ομάδα του στη τοπική «μονομαχία», ενώ σταθερά εκτός παραμένει ο Χατζηπέτρου.

Απορίας άξιο είναι πάντως το γεγονός ότι στο παιχνίδι της Κυριακής πρώτος διαιτητής θα είναι ο κ. Τσιρτσιμάλης, ο οποίος ήταν πρώτος ρέφερι και στον αγώνα μεταξύ του Ορφέα και των Ικάρων που είχε λάβει χώρα στον Νέο Σκοπό στις 22 Νοεμβρίου του περασμένου έτους (62-71).

Σε εκείνη τη συνάντηση ο 37χρονος διαιτητής από τη Θεσσαλονίκη (δικηγόρος στο επάγγελμα) είχε αδικήσει καταφανέστατα τον Ορφέα (6-0 τα φάουλ στο ξεκίνημα της εναρκτήριας περιόδου, 3 φάουλ εις βάρος του Κηπουρού και του Πεχλιβάνη στο πρώτο ημίχρονο, 2 τεχνικές ποινές στους «ασπρόμαυρους» και ντισκαλιφιέ στον Δεμερτζή [πάλι στο πρώτο μέρος], ενώ είχε κλεισθεί στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ζητώντας τη παρουσία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο [είχαν έρθει αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ] κι ενώ στις κερκίδες δεν συνέβη το παραμικρό).

Δεν υπάρχουν σχόλια: