Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Και η ήττα μέσα στο πρόγραμμα

Το αρνητικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τους Τιτάνες ήταν το πρώτο ανεπιτυχές για τον Πανσερραϊκό στο πρωτάθλημα. Η ήττα από τους Δραμινούς φανέρωσε κάποια αδύνατα σημεία των «λιονταριών» και το προπονητικό τιμ μαζί με τους παίκτες θα δουλέψουν όλοι ακόμη πιο σκληρά στις προπονήσεις, έτσι ώστε η αγωνιστική εικόνα των «κόκκινων» να είναι αυτή που πρέπει σε κάθε αναμέτρηση.

Βέβαια και η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα αρκεί το πάθημα να γίνει μάθημα. Ο Πανσερραϊκός είναι σίγουρο ότι θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλό του και τα δύσκολα θα αρχίσουν στην επόμενη φάση εκεί όπου δεν επιτρέπονται αποτυχίες.


Η ομάδα του Σπύρου Ιωαννίδη θα υποδεχθεί μεθαύριο στο ΔΑΚ Σερρών το Ρούπελ Σιδηροκάστρου στο τοπικό ντέρμπι. Ιακωβίδης και Γιαβρόπουλος δεν θα ενισχύσουν τα «λιοντάρια» λόγω τραυματισμών (ο αρχηγός των «κόκκινων» αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό χέρι και αναμένεται να αγωνισθεί ξανά μετά από 1 μήνα, ενώ ο σέντερ του Πανσερραϊκού έχει θλάση στη γάμπα). Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: