Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

Τατιτζικίδης: «Μπορεί εύκολα να καταλάβει ποιος φταίει και ποιος όχι για το ''ναυάγιο''»

Το SerresBasket έλαβε και δημοσιεύει την ηλεκτρονική επιστολή του εφόρου του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Πανσερραϊκού, κ. Νίκου Τατιτζικίδη.


«Δεν θα μπω στην λογική του προέδρου του Α.Ο.Σ., κ. Κώστα Τζιαμπαζη να απαντήσω με τέτοιου είδους βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο προς τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκο, όσο και προς έμενα προσωπικά. 

Θα κάνω όμως μια ερώτηση στον πρόεδρο του Α.Ο.Σ. Γιατί ρίχνει το σφάλμα  αποκλειστικά σε εμένα ενώ ο ίδιος απαξιούσε να μιλήσει μαζί μου (τον μόνο υπεύθυνο του Γυναικείου τμήματος Μπάσκετ  του Μ.Γ.Σ) λέγοντας ότι μπορώ να μιλήσω με οποιονδήποτε εκτός του
κ. Τατιτζικίδη;

Πάντως διαβάζοντας κάποιος την ανακοίνωση του πρόεδρου του Α.Ο.Σ. μπορεί εύκολα να καταλάβει ποιος φταίει και ποιος όχι για το ναυάγιο των συνομιλιών. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αποποιούμαι των ευθυνών μου, γιατί έμαθα στην ζωή μου να αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες, αυτών όμως μόνο που μου αναλογούν.

Εμείς όμως στον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό θα συνεχίσουμε να κάνουμε την συλλογική προσπάθεια θέτοντας στόχο την δημιουργία ισχυρών υποδομών οι οποίες  θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα στην προσπάθεια της για άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. 

Εύχομαι βεβαίως καλή επιτυχία στην ομάδα του Α.Ο.Σ. στην Α2 κατηγορία στην οποία βρίσκεται (εφ’ όσον βέβαια συμμετέχει στο πρωτάθλημα τις Α2).

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολύ κάλους φίλους μου, παλαίμαχους μπασκετμπολίστες Παραμανίδη Βασίλη, Παπαδόπουλο Χρήστο, Γιαννάκη Δημήτρη και τον προπονητή Δωδο Κωνσταντίνο για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε να μην χαθεί η κατηγορία της Α2  Γυναικών για φέτος από τις Σέρρες.


ΤΑΤΙΤΖΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Έφορος μπάσκετ γυναικών

του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: