Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Α2 ΕΘΝΙΚΗ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μεγάλη ανατροπή: «Κατεβαίνει» στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ο Α.Ο.Σ.!

Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες θεωρείτο σίγουρο ότι ο Α.Ο.Σ. δεν θα έδινε το «παρών» στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Εντελώς ξαφνικά όμως τα δεδομένα άλλαξαν και οι «πράσινες» θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Σ., κ. Κώστας Τζιαμπάζης δήλωσε τα εξής στο SerresBasket:

«Η ομάδα θα αγωνισθεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2. Αυτά που έγιναν τα τελευταία εικοσιτετράωρα μας πείσμωσαν και ''πήραμε φωτιά''. Μαραγκού, Τόγα, Μπακιρτζίδου, Τζιαμπάζη, Ανδρεάδη συμφώνησαν να βοηθήσουν τον Α.Ο.Σ.

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω για τη σημαντική προσφορά τους στην ομάδα τις Ευγενία Γκλεζάκη, Ρίτσα Πρόικου, Μαρία και Νίκη Χωλοπούλου (στις δύο αδελφές έγινε πρόταση να παραμείνουν στο ''τριφύλλι'', αλλά οι αθλήτριες κατά πάσα πιθανότητα θα ενισχύσουν τη Πτολεμαΐδα).

Επιπροσθέτως εκφράζω τις ευχαριστίες μου στον παλιό μου συμμαθητή, παλαίμαχο διεθνή Σερραίο καλαθοσφαιριστή και αρχηγό του Άρη, κ. Βασίλη Παραμανίδη, όπως επίσης και στον κ. Χρήστο Παπαδόπουλο γιατί είναι άνθρωποι που αγαπάνε το σερραϊκό μπάσκετ και ελπίζω στη προσπάθεια που θα κάνουμε φέτος να τους έχουμε στο πλευρό μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: