Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΑΡΘΡΟ

Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ζίχνης: 
«Το γιοφύρι της Άρτας»

Έργο πνοής αποτελεί για τον Δήμο Νέας Ζίχνης το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής. Κόντρα στους δύσκολους καιρούς η δημοτική αρχή του κ. Δαϊρετζή έβαλε στόχο πριν από μερικά χρόνια να υλοποιήσει ένα όνειρο πολλών ετών.

Δυστυχώς όμως παρά τη καλή θέληση από πλευράς τοπικών αρχόντων το έργο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί (σημειώνονται διαρκώς καθυστερήσεις για τις οποίες την ευθύνη έχουν οι αρμόδιοι που ανέλαβαν να φτιάξουν το γήπεδο).

Για εγκαίνια ακούμε, αλλά εγκαίνια δεν γίνονται κι ενώ το φθινόπωρο είναι προ των πυλών, ενώ λίγο αργότερα θα έρθει και ο χειμώνας. Εξαιτίας μάλιστα τη μη αποπεράτωσης του κλειστού γυμναστηρίου η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Νέας Ζίχνης δεν δήλωσε συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για τη φετινή σεζόν (κι ενώ αυτό ήταν στα πλάνα του συλλόγου), αφού προκειμένου να λειτουργήσει το γήπεδο πρέπει αυτό να είναι 100% έτοιμο για να δοθούν οι απαιτούμενες άδειες από τις υπηρεσίες, έτσι ώστε να διεξάγονται επίσημοι αγώνες.

Ευχή του SerresBasket είναι η δημοτική αρχή να φέρει εις πέρας το συγκεκριμένο έργο το συντομότερο δυνατό, διότι το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ζίχνης θυμίζει πλέον -ελέω των καθυστερήσεων- το γιοφύρι της Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: