Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ιωσηφίδης; «Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ορφέα Νέου Σκοπού έκανε ο καλαθοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» Σταύρος Ιωσηφίδης ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Καβάλας. Ο Σερραίος αθλητής ανέφερε τα εξής:

-Σταύρε το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής θα αντιμετωπίσετε τον Αστέρα στην Καβάλα, ένα σχόλιο σχετικά με τον αγώνα: 

«Προετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα της Καβάλας, θέλουμε να μεταφέρουμε το άγχος στον γηπεδούχο. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και πιστεύω ότι θα είμαστε νικητές».

 -Το γεγονός πως ξεκινάτε με μία νεοφώτιστη ομάδα που δεν σας είναι γνωστή σε προβληματίζει;

«Όχι, όμως όλες οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες, είμαστε πιο έμπειρη ομάδα σε σχέση με τον Αστέρα και αυτο θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Περιμένουμε να έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο κατι που μας χαροποιεί και όπως είπα πρέπει να μεταφέρουμε το άγχος στον γηπεδούχο και να το κάνουμε πλεονέκτημα για εμάς. Στόχος μας είναι το ρoζ φύλλο ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί την χρονιά».

 -Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας; 

«Να σωθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε και να εντάξουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και θέλουμε σιγά-σιγά να πάρουν την σκυτάλη από εμάς τους παλιότερους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: