Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χατζής: «Αδικαιολόγητο το άγχος της έδρας»

Μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αποστολές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ο Ορφέας επιστρέφει στο «σπίτι» του για το σημαντικό και συνάμα δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον αήττητο Ζέφυρο.

Οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν διακαώς να να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους, οι οποίοι μετά τη «κρυάδα» που πήραν στον αγώνα με τον Μακεδονικό «ζεστάθηκαν» και πάλι ύστερα από τις επιτυχίες της ομάδας τους κόντρα στον Ιωνικό και τα Νέα Μουδανιά και αναμένεται να συρρεύσουν μαζικά στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού.


Για τη σπουδαία αναμέτρηση με τον Ζέφυρο έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.neosskoposbc.gr) ο καλαθοσφαιριστής του Ορφέα, Τριαντάφυλλος Χατζής:

« -Η ομάδα δίνει ένα δυνατό αγώνα κόντρα στον αήττητο Ζέφυρο μέσα στο σπίτι σας εκεί όπου ο Ορφέας γνώρισε την μοναδική του ήττα. Αυτό είναι κάτι που σε προβληματίζει; Τι πιστεύεις πως θα πρέπει να προσέξετε ώστε να έρθει το ροζ φύλλο; 

Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω όπως και πέρυσι σε πολλά παιχνίδια έτσι και φέτος κάναμε ένα κακό παιχνίδι στην έδρα μας, ίσως φταίει το άγχος της έδρας κάτι που είναι αδικαιολόγητο. 

Όντως ο Ζέφυρος είναι αήττητος αλλά μάλλον ήρθε η στιγμή να αλλάξει αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την νίκη και να ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: