Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΑΦΟΡΑ

Αναχωρούν οι Πελαργοί για Κύπρο - Αρκετοί Σερραίοι στην αποστολή

Το νεοσύστατο παράρτημα του Συνδέσμου των Πελαργών στην Κύπρο διοργανώνει στις 12 και 13 Νοεμβρίου φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στη Λευκωσία. Μαζί με τους Πελαργούς συμμετέχουν 3 ακόμη τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας και Ελεγκτικός Οίκος PWC. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των μελών του πρωτοποριακού συνδέσμου φίλων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στην 4ήμερη εκδρομή που οργάνωσε το ΔΣ ξεπέρασε, για τα δεδομένα της εποχής κάθε προσδοκία, αφού 40 Πελαργοί θα βρεθούν στο νησί της Αφροδίτης από τις 10 έως και τις 13/11. 

Το πρόγραμμα, εκτός από το αγωνιστικό μέρος που ξεκινάει την Παρασκευή με τον αγώνα της ομάδας των Πελαργών εναντίον του Δικηγορικού Συλλόγου, περιέχει, φυσικά, και οργανωμένο τουριστικό κομμάτι (city tour Λευκωσίας, ημερήσιες εκδρομές σε Λεμεσό – Λάρνακα και νυχτερινή διασκέδαση) που επιμελήθηκαν με μεράκι οι Κύπριοι Πελαργοί. 

Η σύνθεση της ομάδας που θα αγωνιστεί στο τουρνουά είναι η εξής: 

 (pg) Παυλίδης Σ, Σταυρόπουλος Αν και Παυλίδης Π 

 (g) Ιντζές Ν, Σταυρόπουλος Αλ και Μηλούσης Θ 

(sg) Παπαδημητρίου Ν, Φραγκούλης Δ και Δρίζης (La bomba) Λ 

(f) Αρναούτογλου Θ, Τόλιος Κ και Βεντούρα Λ 

(c) Γρίψιος Δ και Καραλής Α. 

Ο 11χρονος Σερραίος Παυλίδης Παντελής χρήζεται για πρώτη φορά «διεθνής». Η Λουκία Βεντούρα, εν ενεργεία αθλήτρια της Κέρκυρας, αγωνίζεται πρώτη φορά στην ομάδα των Πελαργών. Ο Κώστας Τόλιος που θα ενισχύσει τους Πελαργούς διαμένει μόνιμα στην Κύπρο. Αρχηγός θα είναι ο Νίκος Ιντζές και προπονητής ο κ. Όμηρος Στεργίου.

* Πηγή: www.basketplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: