Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Απότομη προσγείωση

Η βαριά ήττα στο Σιδηρόκαστρο προσγείωσε απότομα τον Πανσερραϊκό. Η ζωή όμως και το πρωτάθλημα συνεχίζεται και τα «λιοντάρια» έχουν μπροστά τους το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Ελευθερούπολη.

Οι «κόκκινοι» προκειμένου να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στο παρκέ κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος είναι αήττητος στη διοργάνωση.


Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πανσερραϊκός τη φετινή σεζόν είναι οι πολλές ελλείψεις που έχει ο Πασχάλης Ρούλης στις προπονήσεις, μια και οι περισσότεροι αθλητές της ομάδας είναι μαθητές και έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητά τους το σχολείο. Έτσι κάποιες ημέρες της εβδομάδας στις προπονήσεις δίνουν το «παρών» μόνο 3 παίκτες κι αυτό το γεγονός έχει αρνητικές επιπτώσεις στον αγωνιστικό ρυθμό των «λιονταριών».

Βέβαια ο Πανσερραϊκός άλλαξε τη φιλοσοφία του το περασμένο καλοκαίρι ρίχνοντας στα βαθιά νεαρούς καλαθοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής, οι οποίοι έχουν ταλέντο και ικανότητα και μέσα από τις αναμετρήσεις της ανδρικής ομάδας θα αποκτήσουν και την απαιτούμενη εμπειρία για να «ατσαλωθούν» ως αθλητές στο κοντινό μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: