Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γουλιανός: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την παράδοση άνευ όρων στη Χαλκηδόνα θα έχει ο Ορφέας στη συνάντηση της προσεχούς Κυριακής με τον Μαντουλίδη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι σε θέση να τρομάξει τους «ασπρόμαυρους» υπό τη προϋπόθεση ότι το συγκρότημα του Φώτη Κοκολιού θα παρουσιασθεί σοβαρό στο γήπεδο.

Ο Ιακωβίδης ταλαιπωρείται ακόμη από το διάστρεμμα που υπέστη τη περασμένη εβδομάδα και δεν θα ενισχύσει τον Ορφέα στο μεθαυριανή αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού.

Για τον αγώνα με τον Μαντουλίδη ο καλαθοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» Θάνος Γουλιανός με δηλώσεις που έκανε στο www.neosskoposbc.gr τόνισε τα εξής:

«Ο Μαντουλίδης αν και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, έχει στο δυναμικό του ένα αξιόμαχο νεανικό σύνολο το οποίο μπορεί να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα μας πρέπει να επιβάλει το ρυθμό της από την αρχή. 

Πρέπει να προσέξουμε πολύ την μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα, την αντιμετώπιση στα πικ και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το σκάουτινγκ. Με σωστή δουλειά και συγκέντρωση στα λόγια του coach μας πιστεύω δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η νίκη σε αυτόν τον αγώνα για εμάς αποτελεί μονόδρομο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: