Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 «''Συγχαρητήρια'' στον Μακεδονικό για το ''ήθος'' του»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ορφέας Νέου Σκοπού σχετικά με τα όσα έγιναν στο σημερινό παιχνίδι με τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «ασπρόμαυρων» έχει ως εξής:

«''Συγχαρητήρια'' λοιπόν στον Μακεδονικό για το "ήθος" του. Το είχαν διαμηνύσει παντού άλλωστε ότι το κλίμα θα ήταν πολεμικό. 

''Συγχαρητήρια'' στον ΣΕΡΡΑΙΟ προπονητή του Μακεδονικού κύριο (εδώ γελάμε) Μύθου, ο οποίος από το 1ο δευτερόλεπτο έβριζε Χριστούς, Παναγίες και τις μάνες των παικτών και δεν σταμάτησε ακόμα και όταν αποβλήθηκε στο ημίχρονο, επειδή επιχείρησε να γρονθοκοπήσει τον γυμναστή της ομάδας μας. 

Κι αν νομίζετε κύριοι του Μακεδονικού ότι επειδή πήρατε τους δυο βαθμούς κερδίσατε, λυπούμαστε πολύ αλλά έτσι μόνο χάνετε. Να τον χαίρεστε λοιπόν τον προπονηταρά σας!!! 

ΥΓ.: Στους διαιτητές δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε. Ένιωσαν να απειλούνται, προφανώς φοβήθηκαν, οπότε όλα τα υπόλοιπα αναμενόμενα. 

Το να την πληρώνει όμως παίκτης μας (Ιακωβίδης), ο οποίος μπήκε στη μέση και χώρισε μαζί με παίκτη του Μακεδονικού τον καβγά που έκανε ο Μύθου και ο οποίος όπως δήλωσε φεύγοντας ο κομισάριος "ίσως είναι ο μόνος που δεν φταίει" .... τι να πει κανεις!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: