Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (ΠΑΙΔΕΣ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

Πρωταθλητές ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι Ίκαροι!

Ίκαροι - Α.Ε. Κομοτηνής: 63-50

Πανάξιοι πρωταθλητές ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναδείχθηκαν σήμερα οι Ίκαροι, οι οποίοι επιβλήθηκαν με 63-50 της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στον Τελικό που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο «Χριστίνα Χριστοδούλου» στο Εύμοιρο της Ξάνθης.

Η ομάδα του Νίκου Αθανασίου εξασφάλισε τον τίτλο αήττητη σημειώνοντας 18 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πάλευαν σκληρά στο παρκέ (11-13 έληξε η εναρκτήρια περίοδος, με σκορ 27-28 ολοκληρώθηκε η επόμενη).

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης και συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο οι Σερραίοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο γήπεδο αποκτώντας πλεονέκτημα 18 πόντων (55-37).


Στη τέταρτη περίοδο οι Ίκαροι διαχειρίσθηκαν σωστά την υπέρ τους διαμορφωθείσα κατάσταση και στο τέλος πανηγύρισαν τη κατάκτηση του τροπαίου μαζί με 80 φιλάθλους που ταξίδεψαν στη κωμόπολη της Θράκης.




Οι «κυανοκίτρινοι» θα δώσουν το «παρών» στη προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η οποία θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη (Σταυρούπολη) από τις 19 έως τις 23 Απριλίου με τη συμμετοχή των Ικάρων, του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών και των πρωταθλήτριων ομάδων της ΕΚΑΣΧ (Χαλκιδική), της ΕΣΚΑΘ (Θεσσαλίας) και της ΕΚΑΣΔΥΜ (Δυτική Μακεδονία). Η ομάδα που θα καταλάβει τη πρώτη θέση θα πάρει αυτομάτως το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι (28/6-2/7/2017).

Σχόλιο από SerresBasket: Πολλά συγχαρητήρια!

Διαιτητές: Μπακάλης - Ζαχαριάδης

Δεκάλεπτα: 11-13, 27-28 (ημ.), 55-37, 63-50

Ίκαροι (Αθανασίου): Σίμογλου 24, Κοπίλης 14 (4), Τσέλιος 10, Τοπάλης 8 (2), Αποστολίδης 4, Γκουτίδης 3 (1), Παπανίκος Ι., Τσιαπκώλης, Κούλικας, Μουτσίδης, Καμήλαλης, Κερέζης, Δημόπουλος, Παπανίκος Μ., Σαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: