Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΔΙΑΦΟΡΑ

«Καταδικάζουμε το δημοσίευμα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος μπάσκετ εργαζομένων & ανέργων του Δήμου Σερρών, με την οποία καταδικάζει το ανυπόγραφο άρθρο της αθλητικής ιστοσελίδας www.serressport.gr.

To περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης εργαζομένων και ανέργων του Δήμου Σερρών με αφορμή το τέλος της φετινής σεζόν η οποία ήταν ομολογουμένως η πιο επιτυχημένη στα 30 χρόνια ιστορίας του θεσμού θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς το σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης νομού Σερρών αλλά και τη στήριξή της στο έργο που παρέχει στους αθλούμενους Συμπολίτες μας. 

Δημοσιεύματα που προσπαθούν να εμφανίσουν τους συγκεκριμένους διαιτητές ότι αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα με ιδιοτέλεια και δόλο έχουν την απόλυτη καταδίκη μας και δηλώνουμε πως δεν θα επιτρέψουμε σε Κανένα να υποβαθμίσει το έργο και την προσφορά των μελών του συνδέσμου διαιτητών στο πρωτάθλημα μας. 

Επίσης, καλούμε όλους τους Σερραίος στη σημερινή μεγάλη γιορτή των τελικών του πρωταθλήματος στις έξι το απόγευμα μικρός τελικός και στις οκτώ ο μεγάλος τελικός όπου και θα τιμηθούν οι πρωτεργάτες του θεσμού οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα πριν 30 χρόνια. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: