Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ανακοίνωσε Παρχαρίδη ο Πανσερραϊκός

Το SerresBasket το έγραψε πρώτο και ισχύει και επίσημα από σήμερα η μεταγραφή του Σάββα Παρχαρίδη στον Πανσερραϊκό.

Η διοίκηση των «κόκκινων» εξέδωσε το κάτωθι Δελτίου Τύπου σχετικά με την ένταξη του Παρχαρίδη στα «λιοντάρια».

«Με έναν ακόμη νεαρό, αλλά έμπειρο από τις Εθνικές Κατηγορίες, Σερραίο αθλητή, συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού! 

Ο Σάββας Παρχαρίδης (1.92μ.) είναι γεννημένος το 1994, αγωνίζεται με ιδιαίτερη ευχέρεια στη θέση του «Guard» και αποτελούσε βασικό μεταγραφικό στόχο τη φετινή περίοδο για του «κόκκινους», γιατί χαρακτηρίζεται ως «παίκτης της ομάδας και του προπονητή». 

Ειδικότερα πρόκειται για έναν καλά γυμνασμένο αθλητή που όχι μόνο ξέρει να οργανώνει σωστά το παιχνίδι πασάροντας και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, αλλά “σουτάρει” με καλά ποσοστά τόσο από το στατικό τρίποντο, όσο και από το δίποντο μετά από ντρίπλα. 

Επίσης, είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός με σταθερά και δυνατά πόδια που δύναται να μαρκάρει αποτελεσματικά σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας. 

Η καριέρα του Παρχαρίδη ξεκίνησε από τα τοπικά πρωταθλήματα με τον Αίαντα Ευόσμου (2013-2014) και το Ρούπελ Σιδηροκάστρου (2014-2015), ωστόσο προέρχεται από τη Γ’ Εθνική κατηγορία, αφού αγωνίστηκε με επιτυχία τόσο στον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης (2015–2016, 5η θέση), όσο και στους Ικάρους Σερρών (2016–2017, άνοδος στην Β’ Εθνική). 

Σάββα, τα «λιοντάρια» σε καλωσορίζουν στην ομάδα, και ευχόμαστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: