Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Στο μπάσκετ υπάρχει και η ήττα

Στον αθλητισμό και δη στο μπάσκετ υπάρχουν οι επιτυχίες, αλλά και οι αποτυχίες. Οι ομάδες κρίνονται εκ του αποτελέσματος και από τη στιγμή που η ισοπαλία δεν υφίσταται στη καλαθοσφαίριση, η νίκη σε ανεβάζει, ενώ η ήττα σε προσγειώνει απότομα.

Ο «νεοφώτιστος» στην Α2 Εθνική Πανσερραϊκός για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν κατάφερε να αποσπάσει το ροζ φύλλο αγώνος χάνοντας δίκαια από την Πυλαία. Η ήττα αυτή καθεαυτή δεν στενοχώρησε τόσο τους ανθρώπους της ομάδας, όσο τους πείραξε η κακή εμφάνιση. 

Οι «λιονταρίνες» όμως κοιτάζουν μπροστά έχοντας να αντιμετωπίσουν τη Κυριακή τους Τιτάνες στη Δράμα στο μεγάλο γειτονικό ντέρμπι (τρεις Σερραίες καλαθοσφαιρίστριες: Μαραγκού, Τζιαμπάζη, Τόγα αγωνίζονται στις ''πορτοκαλί''). Οι «κόκκινες» έχουν χαράξει μία αξιοζήλευτη πορεία στη κατηγορία και κόντρα στους Τιτάνες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Κουτούση στη σπουδαία αναμέτρηση, η οποία είναι η κορυφαία σκόρερ του Πανσερραϊκού και ενδεχόμενη απουσία της παίκτριας από το ντέρμπι θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για τις «λιονταρίνες».


Δεν υπάρχουν σχόλια: