Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστρέφει ο ηγέτης του

Το αποτέλεσμα του αγώνα της περασμένης Κυριακής μπορεί να ήταν αρνητικό για τον Ορφέα, αλλά η εμφάνιση που έκαναν οι «ασπρόμαυροι» τηρουμένων των αναλογιών και της δυναμικότητας της ΧΑΝΘ ήταν καλή. Η ομάδα του Κώστα Σίσκου έδειξε στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς ότι μπορεί να κοιτάξει κατάματα ισχυρούς αντιπάλους κι εφόσον οι νεαροί αθλητές του Ορφέα αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εξαλείψουν τα «νεκρά» διαστήματα, τότε θα πανηγυρίσουν και νίκες αργά ή γρήγορα.

Τη προσεχή Κυριακή οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον Κένταυρο Καλλικράτειας, ο οποίος κι αυτός αναζητά το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος στο πρωτάθλημα. Ορφέας και Κένταυρος είχαν συναντηθεί στον Νέο Σκοπό στα πλαίσια φιλικής συνάντησης, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν πιάσει πολύ υψηλή απόδοση.

Το ευχάριστο νέο για τον Ορφέα αποτελεί η επιστροφή του Τριαντάφυλλου Χατζή. Ο ηγέτης των «ασπρόμαυρων» αισθάνεται καλύτερα μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και θα δώσει το «παρών» στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι.

Αξιαρλής και Αμβροσίου παραμένουν στα «πιτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: