Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΟΡΑ


«Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στο AIDS, ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!» 

Ο «Πανσερραϊκός Κρι Κρι», τμήμα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Basketball Club «Πελαργοί» και τον ΟΠΑΠΚΑ Σερρών, διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης). 

Με το σύνθημα «Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στο AIDS, ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!» οι μαθητές της Γ’ τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της πόλης μας, καθώς και του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου θα συναντηθούν την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017, στις 11:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας, όπου θα παρακολουθήσουν επιστημονική ομιλία με τίτλο: «1η Δεκέμβρη: Ημέρα αφύπνισης. Αγαπώ το σώμα μου, φροντίζω για μένα και για σένα» και στη συνέχεια θα συμμετέχουν σε ανοιχτή συζήτηση. 

Θα προλογίσει ο επιστημονικός συνεργάτης του Πανσερραϊκού Κρι Κρι σε θέματα προγραμματισμού, ανάπτυξης και επιμόρφωσης κ. Τσαμουρτζής Βαγγέλης, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. 

Ομιλητής θα είναι ο ιατρός των Ικάρων κ. Παπαδόπουλος Νάσος (MD, Msc, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, Ιατρός Δημόσιας Υγείας ΠΕ Σερρών), σχολιαστής ο ιατρός του ΑΟΣ και του Γ.Σ. Σερρών κ. Σιουσιουλούδης Χάρης (MD ,Msc, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός), ενώ συντονιστής της ανοιχτής συζήτησης ο ιατρός του Πανσερραϊκού Κρι Κρι Δρ. Μηλούσης Θάνος (MD, Msc, PhD Hons, Ειδικός Παθολόγος – Φυσιολόγος της Άσκησης). 

Θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων «Επίλεκτοι Μαθητές Γ’ τάξης Λυκείων – Μικτή Σερρών». Την «μαθητική» ομάδα των μαθητών θα κοουτσάρουν οι προπονητές του Πανσερραϊκού Κρι Κρι κ. Κοκολιός Φώτης και του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου κ. Μάρκου Κώστας, ενώ την «μικτή Σερρών» οι προπονητές των Ικάρων κ. Ποργιόπουλος Στέργιος και του Ορφέα Ν. Σκοπού κ. Σίσκος Κώστας. 

Το σερραϊκό μπάσκετ ενωμένο στέλνει μήνυμα στην νεολαία του τόπου μας, και όχι μόνο: 

«Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στο AIDS, ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: