Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Και εγένετο Panserraikos Wheelchair Basketball

Χτες το βράδυ το SerresBasket αποκάλυψε ότι η Σερραϊκή Καλαθοσφαίριση για πρώτη φορά στα χρονικά θα έχει εκπροσώπηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή 14 συλλόγων.

Βάσει λοιπών αποκλειστικών και επιβεβαιωμένων πληροφοριών στο 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Αμαξίδιο το «παρών» θα δώσει ο Panserraikos Wheelchair Basketball.

Η «κόκκινη» ομάδα απαρτίζεται από 12 παίκτες με προπονήτρια τη κυρία Καριοφυλλάκη Ευδοξία, ενώ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του Panserraikos Wheelchair Basketball έχει η κυρία Θεοδωρίδου Θωμαή (έφορος των τμημάτων και ταμίας στο επταμελές συμβούλιο του Μ.ΓΣ. Πανσερραϊκός ΑμεΑ).

Κατά πάσα πιθανότητα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση προκειμένου ο φίλαθλος κόσμος των Σερρών να μάθει περισσότερα πράγματα για αυτό το σπουδαίο γεγονός και όσοι μπορούν να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια, αφού ο Πανσερραϊκός έχει ανάγκη από ειδικά αμαξίδια (το κάθε αμαξίδιο κοστίζει 2500€ - οι «κόκκινοι» έλαβαν με τη μορφή δωρεάς 5 αμαξίδια [3 από τη Γυμναστική Ένωση Τρικάλων Αστέρας και 2 από τον Μέγα Αλέξανδρο' 94 Πυλαίας, από τον οποίο μάλιστα απέκτησαν και τον καλαθοσφαιριστή, Αντώνη Γέργο]).


Δεν υπάρχουν σχόλια: