Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Βράζει» ο Ορφέας για τη διαιτησία


Είχαμε σημειώσει προ ολίγων ημερών ότι η διοίκηση του Ορφέα Ν. Σκοπού μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς επέλεξε να μην ανεβάσει τους τόνους αναφορικά με τις υποδείξεις των διαιτητών, Κολοκυθά-Γιαννουλή. 

Μία εβδομάδα αργότερα οι ίδιοι ρέφερι του Συνδέσμου Θράκης διηύθυναν την αναμέτρηση του ΓΑΣ Κομοτηνή με τους «ασπρόμαυρους» και σύμφωνα με τους ανθρώπους της σερραϊκής ομάδας υπέπεσαν εκ νέου σε αρκετά λάθη εις βάρος του Ορφέα. Στο αποψινό ενημερωτικό Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.neosskoposbc.gr) ο Ορφέας λέει τα πράγματα με το όνομά τους εκφράζοντας τα παράπονά του για το διαιτητικό δίδυμο της σημερινής συνάντησης.

«Τροχοπέδη στην προσπάθεια του Ορφέα έβαλαν οι διαιτητές της συνάντησης ... οι οποίοι σφύριξαν για 2η συνεχόμενη!!! φορά τον Ορφέα προκαλώντας εκ νέου με την συμπεριφορά τους. Μέχρι και το ημίχρονο το ματς ήταν ντέρμπι (14-15), (32-33), με τους κυρίους Κολοκυθά και Γιαννουλή να δείχνουν τι πρόκειται να επακολουθήσει καθώς τα φάουλ ήταν 7-1 και 6-1. 

Και ό,τι δεν μπορούσε να πετύχει μόνος του ο ΓΑΣ, το φρόντισε το διαιτητικό δίδυμο στήνοντας τους στη γραμμή των βολών μέχρι να αποκτηθεί η απαραίτητη διαφορά ασφαλείας. θα πρεπε να γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί ότι ο κόπος μιας ομάδας δεν μετριέται με νίκες-ήττες και όσο για την συνεχόμενη ειρωνεία επειδή έχουν δύναμη μέσα στο γήπεδο...άξιοι της μοίρας τους!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: