Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Δώδος: «Άλλαξε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας»

Μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα άναμεσα στον Πανσερραϊκό και την Ασπίδα 2001 Ξάνθης ο προπονητής των «κόκκινων», Κώστας Δώδος μίλησε στο SerresBasket τονίζοντας τα εξής:

«Μετά τον σοβαρό τραυματισμό της Χωλοπούλου και την αποχώρηση της Τσάντα άλλαξε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Αν υπολογίσουμε και την απουσία της Κουτούση από τα εκτός έδρας παιχνίδια τότε είμαστε -50 πόντους στην επίθεση και αυτό το σκοράρισμα δεν είναι εύκολο να καλυφθεί εκ των έσω. Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο να περάσω μια νέα φιλοσοφία στα κορίτσια. 

Ο Πανσερραϊκός είναι ένα μωσαϊκό. Έχουμε παίκτριες παντρεμένες, μαμάδες, εργαζόμενες, φοιτήτριες και μαθήτριες. Στις προπονήσεις δεν μαζεύονται πάντα όλες κι έτσι δεν μπορούμε να παίξουμε διπλό. Η Α2 Εθνική Κατηγορία έχει διαφορετικές απαιτήσεις από τις αθλήτριες σε σύγκριση με το τοπικό πρωτάθλημα. Αλλιώς ξεκινήσαμε κι αλλιώς είμαστε τώρα. 

Παράπονο βέβαια δεν έχω από τις παίκτριες μου. Τα κορίτσια προσπαθούν. Μια και δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα σκέφτομαι να δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στις νεαρές αθλήτριες του Πανσερραϊκού και να προωθήσω κι άλλα κορίτσια από τα τμήματα υποδομής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: