Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Μπουτάκογλου: «Ζηλεύω τους παίκτες μου»

Αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. για το σπουδαίο τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ. Χορτομάρης Στέλιος, Λαλιώτης και Στόικος δεν θα ενισχύσουν το «τριφύλλι» στο παιχνίδι κόντρα στα «λιοντάρια».

Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να μη τριτώσει το κακό στις αναμετρήσεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου με τον Πανσερραϊκό.

Για τον μεθαυριανό αγώνα ο προπονητής του Ζενίθ 88.8., Γιάννης Μπουτάκογλου δήλωσε τα εξής στην επίσημη σελίδα του «τριφυλλιού» στο Facebook (https://tinyurl.com/y7p4g5c2):


«Ζηλεύω πραγματικά τους αθλητές μου. Όταν ήμουν εν ενεργεία καλαθοσφαιριστής ήθελα πως και πως να παίζω σε ντέρμπι. Ο Πανσερραϊκός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ως ομάδα. Πιστεύω ότι είναι αίνιγμα και για τον Α.Ο.Σ. και για τον Πανσερραϊκό η αγωνιστική κατάσταση των παικτών μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. 


Για εμάς τόσο το παιχνίδι του Σαββάτου, όσο και το επόμενο με τον ΚΑΟΔ αποτελούν δυνατά τεστ για τη φάση των νοκ-άουτ αναμετρήσεων λαμβάνοντας υπόψιν τη βαθμολογική μας θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: