Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΠΛΕΪ-ΟΦ, 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Πικρός αποκλεισμός για τον Πανσερραϊκό

Πανσερραϊκός - Δημοκρίτειο Κομοτηνής: 67-78


«Φαρμακερή» ήττα γνώρισε σήμερα το βράδυ ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας από το Δημοκρίτειο Κομοτηνής κι έτσι τα «λιοντάρια» αποκλείσθηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες δίχως να συμβεί το παραμικρό.

Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο οι Θρακιώτες προηγήθηκαν με 14-16. Στη δεύτερη περίοδο οι «κόκκινοι» ανασυντάχθηκαν και ξέφυγαν στο σκορ με 30-22 (στο 14'). Στο τέλος όμως του δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 37-34.

Στη τρίτη περίοδο και συγκεκριμένα στο 25' το Δημοκρίτειο μπήκε και πάλι στη θέση του οδηγού (40-41) και το δεκάλεπτο έληξε 50-52.

Στη τέταρτη περίοδο οι Κομοτηναίοι κυριάρχησαν στο παρκέ αποκτώντας πλεονέκτημα 17 πόντων (53-70 στο 37'), με τον Πανσερραϊκό να μη διαθέτει τα απαραίτητα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα για να αντεπιτεθεί. Το Δημοκρίτειο σημείωσε το σπουδαίο διπλό και προκρίθηκε στους «4» του Πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Μπήτης - Μπακάλης

Δεκάλεπτα: 14-16, 37-34 (ημ.), 50-52, 67-78


Από πλευράς γηπεδούχων διακρίθηκαν οι: Γεωργιανός (16π.) και Καρασαββίδης (15π.), ενώ από τη Δημοκρίτειο ξεχώρισαν οι: Στασινόπουλος (23π.), Οικονομάκης (14π.) και Ζολώτας (10π.).

Σχόλιο από SerresBasket: Πικρός αποκλεισμός για τα «λιοντάρια», τα όποια όλη τη σεζόν πάλεψαν για να εξασφαλίσουν το αβαντάζ της έδρας στα πλέι-οφ του Πρωταθλήματος.

Δίκαιη νίκη πέτυχαν οι Θρακιώτες.

Οι σοβαροί τραυματισμοί του Ιακωβίδη στη πρώτη περίοδο και του Παρχαρίδη στο δεύτερο δεκάλεπτο αποδιοργάνωσαν τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ, αφού ο πάγκος δεν μπόρεσε να καλύψει τα κενά αυτών των παικτών.

Το Σερραϊκό Μπάσκετ δεν θα έχει εκπρόσωπο στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Μεγάλη αποτυχία χωρίς αμφιβολία.

Άριστοι οι διαιτητές.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ - ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: 67-78 (1-2)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ  - ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: Christos Antoniou

Δεν υπάρχουν σχόλια: