Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΑΡΘΡΟ

Μια τρύπα στο νερό...

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσαν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, οι δύο ομάδες της πόλης, ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ και ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. Οι «κόκκινοι» και οι «πράσινοι» απέτυχαν να εξασφαλίσουν τη πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, με το Δημοκρίτειο Κομοτηνής και τον Αστέρα Καβάλας να αποδεικνύονται «δήμιοι» των «λιονταριών» και του «τριφυλλιού» αντίστοιχα.

Στις Σέρρες έχουμε το κακό χούι σε περίπτωση αποτυχίας να ψάχνουμε για δικαιολογίες (π.χ. χτύπησε εκείνος ο παίκτης κλπ.) λες και οι αντίπαλοι δεν έχουν ατυχίες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η νίκη έχει πολλούς πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή.

Το ταμείο είναι μείον και για τη νεοσυσταθείσα (αυτό το ανέκδοτο πρέπει να σταματήσει επιτέλους) ομάδα του Πανσερραϊκού, αλλά και για τον  Α.Ο.Σ. Το να κερδίζεις τα χωριά με 50 και 60 πόντους δεν λέει κάτι από τη στιγμή που όταν σφίγγουν τα γάλατα αντίδραση μηδέν στο γήπεδο.

Οι «κόκκινοι» ήταν πολύ σοφτ στο παρκέ, υπήρχε γκρίνια στα «λιοντάρια» ακόμη και σε εύκολους αγώνες και το κλίμα δεν ήταν 100% οικογενειακό. Στα νοκ-άουτ παιχνίδια ο Πανσερραϊκός νόμιζε ότι θα κέρδιζε τους φοιτητές μονάχα με τη φανέλα και τελικά του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι.

Στην αντίπερα όχθη οι «πράσινοι» τρέλαναν κόσμο το καλοκαίρι με τη μεταγραφή του Ασημάκη. Σε σύγκριση με τον συμπολίτη στο «τριφύλλι» η συσπείρωση ήταν μεγαλύτερη, ο άπειρος προπονητής Γιάννης Μπουτάκογλου έδειξε ότι έχει μέλλον στο χώρο, αλλά στα πλέι-οφ η υπέρβαση δεν έγινε κόντρα στον Αστέρα (δεν είναι και κανα μεγαθήριο οι Καβαλιώτες), με τον Α.Ο.Σ. να μην έχει αντοχές για το κάτι παραπάνω.

Μια τρύπα στο νερό έκαναν λοιπόν τόσο οι «κόκκινοι, όσο και οι «πράσινοι» και το καλοκαίρι πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να γίνουν κινήσεις σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε του χρόνου ο Τελικός της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. να είναι σερραϊκή υπόθεση. Αλλιώς ας ξεχάσουν μια και καλή την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Σχόλιο από SerresBasket: Υποτίθεται ότι ο Κηπουρός θα ενίσχυσε κάποια στιγμή τον Πανσερραϊκό. Τι έγινε τελικά και δεν έπαιξε καθόλου;

Κυκλοφόρησε εδώ και λίγες ημέρες ένα σενάριο περί ένωσης Πανσερραϊκού και Α.Ε.Σ. Θα φανεί αργά ή γρήγορα τι μέλλει γενέσθαι.

Φτιάχνεις μια ομάδα στα πρότυπα της Ελευθερούπολης και «πας τρένο». Απλά τα πράγματα.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: