Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Δωρεάν εκδρομή για τους φιλάθλους από τον Πανσερραϊκό

Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με το Δημοκρίτειο Κομοτηνής και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα η Διοίκηση του Πανσερραϊκού αποφάσισε να βάλει λεωφορείο για τη μετακίνηση των φιλάθλων στη πόλη της Θράκης, έτσι ώστε τα «λιοντάρια» να έχουν τη στήριξη του κόσμου τους.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι «κόκκινοι» έχει ως εξής:

«Μετά τη μεγάλη εντός έδρας νίκη του Πανσερραϊκού Κρι Κρι με σκορ 61-50 επί του Δημοκρίτειου για την πρώτη αγωνιστική των Play Οff του Πρωταθλήματος Μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ, τα «λιοντάρια» θα αγωνιστούν αυτό το Σάββατο 12 Μαΐου και ώρα 18:00 και πάλι απέναντι στους «φοιτητές», αυτή τη φορά όμως στην Κομοτηνή. 

Μοναδικός σκοπός τους η νίκη, ώστε να «σκουπίσουν» τη σειρά των αγώνων με καθαρό σκορ 2-0 και να προετοιμαστούν με σχετική άνεση για τον ημιτελικό του Final 4 που θα κρίνει και την άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες! 

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού εξασφαλίζει τη δωρεάν μεταφορά των φιλάθλων που επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα μας στο γήπεδο της Κομοτηνής. 

Το τουριστικό λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Σερρών, συνεργάτη των «κόκκινων» στο φετινό πρωτάθλημα, θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 14:30 από το φιλόξενο Καφέ–Café επί της οδού Μεραρχίας 126. 

Επειδή θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή σας στα τηλέφωνα 2321055557 και 6949442907 («Εν Κήπω») ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση panserraikosbc1964@gmail.com μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαΐου το μεσημέρι. 

 Μια πόλη, ένας Νομός . . .Πανσερραϊκός!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: