Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Χορτομάρης: «Αγώνας-Τελικός το Σάββατο»

Παιχνίδι δίχως αύριο είναι αυτό που θα δώσει το Σάββατο ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. στο γήπεδό του με τον Αστέρα Καβάλας. Η νίκη είναι μονόδρομος για το «τριφύλλι», προκειμένου η πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης να κριθεί σε τρίτο αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη στη Καβάλα.



Οι άνθρωποι της σερραϊκής ομάδας περιμένουν την ανακοίνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ σχετικά με τις υποθέσεις των Καρακώστα και Τερζή. Χορτομάρης, Σταμπουλής, αλλά και Τζουμαϊλής (εξέφρασε την επιθυμία να αγωνισθεί μεθαύριο παρά τον πρόσφατο τραυματισμό που είχε στη γάμπα) θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Μπουτάκογλου.

Για τη μεθαυριανή συνάντηση με τον Αστέρα Καβάλας μίλησε στο aosbc.gr ο αρχηγός του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ., Γιώργος Χορτομάρης τονίζοντας τα εξής:

«Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα-τελικό το Σάββατο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το προηγούμενο Σάββατο ηττηθήκαμε 89-70 με έναν τρόπο λίγο άδικο και αυτό μας έχει πονέσει και μας έκανε αυτή την εβδομάδα να δουλέψουμε σκληρά για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε. 

Πλέον ξέρουμε τον αντίπαλο και δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα που θα μας βοηθήσουν μεθαύριο να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στη Καβάλα τη Τετάρτη για να διεκδικήσουμε τη πρόκριση. 

Ελπίζω να γίνει ένας καλός και τίμιος αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας για φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: