Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σίσκος:«Κάναμε πρωταθλητισμό φέτος»

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ορφέα Ν. Σκοπού και την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Κώστας Σίσκος έκανε δηλώσεις στο SerresBasket σχολιάζοντας τη συνολική πορεία της ομάδας στη διοργάνωση της Γ' Εθνικής:

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών μου στο φετινό πρωτάθλημα.  Δουλέψαμε σκληρά από το καλοκαίρι. Οι νίκες για εμάς ήταν οι καλές εμφανίσεις που κάναμε κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. 

Δυστυχώς για πρώτη φορά στη καριέρα μου ως προπονητής συνάντησα τέτοια ατυχία, με προβλήματα, όπως για παράδειγμα τον σοβαρό τραυματισμό του Αξιαρλή που τον πίστευα αρκετά ως παίκτη και τους τραυματισμούς του Χατζή. Από εκεί και πέρα η διοίκηση είναι αρμόδια να κρίνει αν το έργο που έχω κάνει είναι πετυχημένο ή όχι».

Ερωτηθείς ο Κώστας Σίσκος σχετικά με τη περσινή επιτυχία που είχε με τον Πανιώνιο (άνοδος στην Α1 Εθνική) και τον φετινό υποβιβασμό του Ορφέα και εάν μετάνιωσε που επέστρεψε στις Σέρρες τόνισε τα εξής:

«Όχι δεν το μετάνιωσα. Ο Πανιώνιος είναι μια ιστορική ομάδα και σε αυτήν πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Όμως και φέτος στον Ορφέα κάναμε πρωταθλητισμό. Εννοώ ότι βάλαμε νεαρά παιδιά να παίξουν στη Γ' Εθνική, τα φτάσαμε στα όριά τους και τα ξεπεράσαμε μπορώ να πω. Εγώ βοήθησα τα παιδιά και αυτά εμένα καθότι είχα ξεχάσει τη κατηγορία. Ήταν μια αμφίδρομη σχέση. 

Γνωρίζετε το πρότζεκτ του συλλόγου. Δουλεύουμε όλοι μαζί, εγώ, ο Γιώργος Καράγκουτης, ο Κώστας Πεχλιβάνης από τις μικρές ηλικίες για να φτιάξουμε κάτι και όπως είδατε φέτος είχαμε και τη μεγάλη επιτυχία με το παιδικό τμήμα».

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με το κατά πόσο ή όχι θα παραμείνει στον πάγκο του Ορφέα και του χρόνου λέγοντας τα εξής:

«Με το χέρι στη καρδιά δεν ξέρω τι θα κάνω τη νέα σεζόν. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα αποφασίσω. Πάντως είμαι ευχαριστημένος με τη συνεργασία που έχω με τον Ορφέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: