Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)


«Ημέρα Ντροπής για το Μπάσκετ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα Καβάλας.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Ημέρα ντροπής ήταν η σημερινή για το Μπάσκετ μετά τον αγώνα - παρωδία που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ποταμουδίων της Καβάλας ανάμεσα στον Αστέρα Καβάλας και τον Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ.

Δύο άνθρωποι, οι διαιτητές: Κανελόπουλος - Ανεστάκης δεν σεβάσθηκαν τον ιδρώτα των αθλητών μας κάνοντας ό,τι ''καλύτερο'' μπορούσαν από τη πλευρά τους προκειμένου ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. όχι μόνο να ηττηθεί, αλλά να ''εξοντωθεί'' στη πιο κρίσιμη φάση του φετινού Πρωταθλήματος.

Τα ''εγκλήματα'' άρχισαν να λαμβάνουν χώρα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, με υποδείξεις για ανύπαρκτα φάουλ και τους αντιπάλους μας να εκτελούν διαρκώς βολές.

Το ''όμορφο'' σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στη δεύτερη περίοδο και αυτό είχε ως συνέπεια τρεις βασικοί μας καλαθοσφαιριστές (Λαδιάς [Νούμερο 5], Τερζής [Νούμερο 8], Γιαβρόπουλος [Νούμερο 13]) να μη μπορούν παίξουν άμυνα.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η θηλιά περάσθηκε για τα καλά στον λαιμό του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ., με τον Παπαδόπουλο να δέχεται αντιαθλητικό χτύπημα (αγκωνιά) από καλαθοσφαιριστή των γηπεδούχων και τους διαιτητές να είναι εκτός τόπου και χρόνου φτάνοντας στο σημείο να διακόψουν τον αγώνα για 30 λεπτά και να κρατήσουν τα δελτία δύο παικτών μας (Τερζή και Καρακώστα).

Στη τέταρτη περίοδο οι δύο ρέφερι έδωσαν τη χαριστική βολή στον Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. φέροντας σε πέρας το έργο τους.

''Κύριοι'' αν νομίζετε ότι θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια πλανάσθε πλάνην οικτράν. Είστε πολύ λίγοι για να τα βάλετε με τον Αθλητικό Όμιλο Σερρών, ο οποίος έχει 43 χρόνια ένδοξης Ιστορίας στη Καλαθοσφαίριση.

Αναρωτιόμαστε όμως, για ποιο λόγο η Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. δεν όρισε αξιολογημένους διαιτητές στον σημερινό αγώνα των Πλέι-Οφ;

Επιθυμεί η διοργανώτρια αρχή οι αγώνες να κρίνονται στο γήπεδο επί ίσοις όροις; Ναι ή Όχι;

Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις: ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΘΕ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

Δεν είμαστε χτεσινοί στο ΜΠΑΣΚΕΤ. Σταματήστε να παίζετε με τη νοημοσύνη μας και τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. 

Με χαρά θα φιλοξενήσουμε το επόμενο Σάββατο τον Αστέρα Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας, παρά το γεγονός ότι σήμερα κάποιοι ''κάφροι'' οπαδοί των γηπεδούχων που στέκονταν παρανόμως κάτω από τη μπασκέτα απείλησαν τους αθλητές μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: