Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. με Ιακωβίδη

Έναν παίκτη πολεμιστή απέκτησε ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. Ο Χρήστος Ιακωβίδης μετά την αποχώρησή του από τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ συμφώνησε σε όλα με τους υπεύθυνους του «τριφυλλιού» και θα φορέσει τη πράσινη φανέλα.


Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. εξέδωσε ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Ιακωβίδη:

«Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. ανακοινώνει την ένταξη του Χρήστου Ιακωβίδη στη "πράσινη" οικογένεια. Ο 37χρονος γκαρντ έχει διανύσει μία σημαντική διαδρομή στον χώρο του Μπάσκετ και η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. 

Ο πολύπειρος καλαθοφαιριστής έχει αγωνισθεί στις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Ορφέα Ν. Σκοπού, ενώ έχει "φάει" με το κουτάλι το Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. ως παίκτης του Πανσερραϊκού, του Ρούπελ Σιδηροκάστρου και του Α.Ο. Ηράκλειας. 

Επίσης, ο Χρήστος Ιακωβίδης έχει στο παλμαρέ του τη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παίδων με τους Ικάρους Σερρών». 

Για τη μεταγραφή του Χρήστου Ιακωβίδη ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιάννης Μπουτάκογλου δήλωσε τα εξής: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργασθώ με τον Χρήστο Ιακωβίδη στον Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. Ήμασταν συμπαίκτες κατά το παρελθόν και μας ενώνουν δεσμοί φιλίας. Ο Χρήστος είναι χαρισματικός αθλητής και θα μας βοηθήσει αρκετά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: