Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΟΡΑ

«Πανηγυράκι» με την Εθνική Εφήβων στις Σέρρες

Αρνητική έκπληξη προκάλεσαν στους φίλους του Μπάσκετ τα όσα ειπώθηκαν σήμερα στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη παραμονή και τη προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων στη πόλη των Σερρών ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στη Λετονία.

Έτσι λοιπόν έγινε γνωστό ότι η παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη περιοχή μας έχει να κάνει και με τα «Ελευθέρια 2018» (!!!), ενώ για να έρθει η Εθνική Ομάδα των Εφήβων υπήρξε συνεργασία μεταξύ του Δήμου Σερρών, του Πανσερραϊκού και της Α.Ε.Σ. (!!!).

Μάλιστα στις 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων μεταξύ της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων και Επίλεκτων Καλαθοσφαιριστών του Πανσερραϊκού και της Α.Ε.Σ και θα διατίθενται κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο των «κόκκινων». 

Για ποιο λόγο όμως αποκλείονται από το φιλικό παιχνίδι οι έφηβοι αθλητές των Ικάρων, του Α.Ο.Σ., του Ορφέα Ν. Σκοπού και του Ρούπελ Σιδηροκάστρου; Τα παιδιά αυτά δεν αξίζουν να βιώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία; 

Άλλωστε αν συμμετείχαν στη φιλική συνάντηση και παίκτες από τους «κυανοκίτρινους», τους «πράσινους», τους «ασπρόμαυρους» και τους «γαλάζιους» περισσότερος κόσμος  θα έρχονταν στο ΔΑΚ Σερρών για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να δώσει τον οβολό του.

Προς τι η διεξαγωγή Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3X3 στις 28 του μηνός στον πεζόδρομο της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή, αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη εκδήλωση υπό την αιγίδα της ΕΟΚ με τη συμμετοχή αθλητών απ' όλους τους σερραϊκούς συλλόγους;

Όσο αφορά αυτό που λέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου περί των υποδομών που διαθέτουν οι Σέρρες ας πάνε οι αρμόδιοι να δουν τα κλειστά γυμναστήρια σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη και μετά να εκφράσουν γνώμη για το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: