Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Λαμπρή Τελετή Λήξης για την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Νέας Ζίχνης

Πολύ όμορφο ήταν το φινάλε της φετινής σεζόν για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Νέας Ζίχνης. Σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της μπασκετικής περιόδου 2018-19. 



Οι γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο θαύμασαν τα παιδιά σε αγώνες επίδειξης, ενώ το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε και κληρώσεις δώρων.






Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής, Κώστας Τότσιος προσωπικός φίλος του Ιδρυτή και Προπονητή της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Νέας Ζίχνης, Κώστα Πεχλιβάνη.
Ο Τότσιος μίλησε στα παιδιά του συλλόγου και απάντησε με χαρά και ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις που δέχθηκε. Ο αρχισκόρερ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας υπέγραψε αυτόγραφα, χειροκρότησε τις προσπάθειες των αγοριών και των κοριτσιών στο παρκέ, φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους, ενώ χαμογέλασε αρκετά όταν είδε τον γιο του Άγγελο να αγωνίζεται για μερικά λεπτά.
Στο κλείσιμο της γιορτής ο Κώστας Πεχλιβάνης ζήτησε από τα παιδιά να προσέχουν το καλοκαίρι, ευχαρίστησε τους κηδεμόνες τους για τη στήριξη προς την Ακαδημία και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: