Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Σκαλιστή και Ντινούδη ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ.

Δύο χαρισματικούς παίκτες ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. Ο Δημήτρης Σκαλιστής και ο Παναγιώτης Ντινούδης συμφώνησαν να ενισχύσουν τους «πράσινους» την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αποτελώντας τις δύο πρώτες μεταγραφές της σερραϊκής ομάδας για το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε το «τριφύλλι» έχει ως εξής:

«Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση των καλαθοσφαιριστών Δημήτρη Σκαλιστή και Παναγιώτη Nτινούδη. 

Ο Σκαλιστής είναι γκαρντ και διακρίνεται για την ικανότητά του τόσο στα οργανωτικά, όσο και στα εκτελεστικά του καθήκοντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "Σκαλ" είχε λάβει μέρος ως αθλητής των "πράσινων" στον Τελικό του Κυπέλλου της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. τη σεζόν 2013-2014. Ο 28χρονος παίκτης έχει αγωνισθεί επίσης στο Ρούπελ Σιδηροκάστρου και στον Α.Ο. Ηράκλειας. 

Ο Παναγιώτης Ντινούδης είναι 20 ετών και το μεγάλο του προσόν είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή σε τρεις διαφορετικές θέσεις (point guard, shooting guard, small forward). Ο Θρακιώτης αθλητής σπουδάζει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Ρούπελ Σιδηροκάστρου και της Θύελλας Φερών 

Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. καλωσορίζει και τους δύο καλαθοσφαιριστές στις τάξεις του και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες με το "τριφύλλι"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: