Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγωνίσθηκε για καλό σκοπό με τους Παλαίμαχους του Άρη ο Φίλιππος Συμεωνίδης


Σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα συμμετείχε χθες (02/06) η ομάδα παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ, αντιμετωπίζοντας τον Άρη Αμφίκλειας στην πόλη της Φθιώτιδας. 

Μεγάλες δόξες του παρελθόντος της ομάδας μας βρέθηκαν στο κλειστό της Αμφίκλειας, σε έναν αγώνα με έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, προπονητής στην εποχή της "Αυτοκρατορίας" των "κίτρινων", ο σημερινός πρόεδρος της Κ.Α.Ε. και εκ των σπουδαιότερων σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, Χάρης Παπαγεωργίου. 

Ο Δημήτρης Κοκολάκης που ήρθε από την Κρήτη, ο Βαγγέλης Βουρτζούμης, ο Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς, ο Δημήτρης Τσαλδάρης που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα των Παλαιμάχων του ΑΡΗ, μερικές μέρες μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, αλλά και οι Νίκος Ζεϊμπέκης, Πρόδρομος Νικολαΐδης, Σωτήρης Καραποστόλου, Φίλιππος Συμεωνίδης, Γιώργος Σιδηροηλίας, ο προπονητής Νίκος Χασόπουλος ήταν παρόντες και συμμετείχαν στην πολύ όμορφη γιορτή που διοργάνωσε ο Άρης Αμφίκλειας, επιφυλάσσοντας εξαιρετική φιλοξενία στην ομάδα μας. 

Μαζί με τις σημαντικές μορφές της ιστορίας του μπασκετικού ΑΡΗ στην πόλη της Φθιώτιδας βρέθηκε και η μασκότ, ο Τίγρης, ο οποίος διασκέδασε τα παιδιά που βρέθηκαν στο κλειστό της Αμφίκλειας. 

Ο Άρης Αμφίκλειας βράβευσε και τίμησε όλους τους εκπρόσωπους του ‘Αυτοκράτορα’, ενώ απονομές έκαναν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Πάτερ-Διομήδης, η Αντιδήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κ.Στιβαχτής, ο αντιδήμαρχος Αμφίκλειας κ.Γκιώνης και οι Φαίδων Μώρος, Άρης Παπαδάκης, Νίκος Καρανικόλας ως εκπρόσωποι του Άρη Αμφίκλειας. Από την πλευρά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε στον Άρη Αμφίκλειας μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους Βετεράνους. 

Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε με 90-70 υπέρ του ΑΡΗ.

* ΠΗΓΗ: eviabasket.gr, ARIS B.C. (facebook official page)

Δεν υπάρχουν σχόλια: