Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

B' ΕΘΝΙΚΗ

Κλείνει η πόρτα της Α2 για τους Ικάρους;

Το ενδεχόμενο να λάβουν μέρος οι Ίκαροι στο πρωτάθλημα της Α2 αντί της Β' Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2018-19 φαντάζει δύσκολο μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα τα Τρίκαλα (ο Ερασιτέχνης) σύμφωνα με την οποία οι Θεσσαλοί θα δώσουν το «παρών» στην Α2 έστω κι αν παίξουν με εφήβους.

Βέβαια στη περίπτωση που τα Τρίκαλα κατέβουν στη διοργάνωση μόνο με νεαρούς καλαθοσφαιριστές στο ρόστερ τους μπορούμε να μιλάμε για αλλοίωση του πρωταθλήματος, αλλά στην Ελλάδα τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει.

Το Πευκοχώρι περιμένει να δει τι θα πράξει ο Εθνικός, ο Τρίτωνας Σεπολίων βάσει δημοσιευμάτων δεν θέλει να προβιβασθεί σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από την ΕΟΚ (αυτό όμως το σενάριο είχε να κάνει με την απόφαση που θα λάμβαναν τα Τρίκαλα).

Οι «κυανοκίτρινοι» μπορούν να ελπίζουν σε συμμετοχή στην Α2 μόνο εάν τους κάνει τη χάρη ο Απόλλων Πατρών.  Σημερινό ρεπορτάζ του basketblog.gr αναφέρει ότι η FIBA επιδίκασε ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ στον πρώην παίκτη των Αχαιών, Άκερ και οι Πατρινοί πρέπει να εξοφλήσουν τον καλαθοσφαιριστή.

Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως οι σύλλογοι είθισται να κάνουν κάποιους διακανονισμούς με τους αθλητές, προκειμένου όλοι να βολευτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: