Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Aνακοίνωσε Ιωσηφίδη ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ

«Ο κόσμος το' χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι» λέει η γνωστή παροιμία και αυτό ταιριάζει γάντι στη περίπτωση του Σταύρου Ιωσηφίδη, αφού η μπασκετική πιάτσα των Σερρών βούιξε το καλοκαίρι αναφορικά με την επιστροφή στην ενεργό δράση του έμπειρου γκαρντ για λογαριασμό του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ.

Σήμερα οι «κόκκινοι» επιβεβαίωσαν με ανακοίνωση αυτή τη σπουδαία είδηση.


«Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη μεταγραφή, προερχόμενη αυτή τη φορά από τους «κόλπους» της ομάδας. 

Ο Σταύρος Ιωσηφίδης (36 ετών, 1.92μ., Play maker), εκτός από χρέη βοηθού του προπονητή μας κ. Φώτη Κοκολιού, θα ενισχύσει και αγωνιστικά τα «λιοντάρια» στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στις Εθνικές Κατηγορίες. 

Με πολύπλευρο ταλέντο, μπασκετική ευφυΐα και ομαδικότητα ο Σταύρος αγωνίστηκε για πολλά χρόνια επιτυχώς στην Α2 και την Γ’ Εθνική κατηγορία κάνοντας πάντα καλύτερους τους συμπαίκτες του. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να αποτελέσει φέτος έναν από τους «σωματοφύλακες» της ομάδας μας. 

Με απεριόριστη εκτίμηση της συνολικής προσφοράς του στη «φανέλα» με το «λιοντάρι» στο στήθος, του ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά που στο τέλος της θα ανταμειφθούν όλοι οι κόποι του!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: