Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΡΘΡΟ

Τι μέλλει γενέσθαι με τη Μαραγκού;

Η Θάλεια Μαραγκού αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για το Σερραϊκό Μπάσκετ και ειδικότερα για τη γυναικεία καλαθοσφαίριση του τόπου μας. Η 37χρονη πλέον αθλήτρια έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στα παρκέ, η διαδρομή της στον χώρο είναι μεγάλη και γνωστή, έχοντας πανηγυρίσει επιτυχίες, ανόδους, συμμετοχές σε FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδος και μεγάλες νίκες κόντρα σε ιστορικούς συλλόγους της χώρας μας.

Το περσινό καλοκαίρι η χαρισματική γκαρντ για πρώτη φορά στη καριέρα της «ξενιτεύθηκε», αφού αποδέχθηκε τη πρόταση των Τιτάνων Δράμας και παρά το γεγονός ότι είχε σοβαρές οικογενειακές υποχρεώσεις (μητέρα 2 παιδιών) ήταν συνεπής στις καθημερινές προπονήσεις και στα παιχνίδια της Α2. 

Βέβαια η Μαραγκού δεν ήθελε να αλλάξει πόλη, ελπίζοντας ότι θα της δίνονταν η ευκαιρία να φορέσει εκ νέου τη φανέλα του Πανσερραϊκού που επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, αλλά αυτό δεν συνέβη (κακώς κατά τη δική μας γνώμη).

Το SerresBasket είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η Μαραγκού σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μια και δεν επιθυμεί να αγωνισθεί  ξανά εκτός Σερρών.

Αξίζει λοιπόν σε μια τέτοια καλαθοσφαιρίστρια να εγκαταλείψει με αυτόν τον τρόπο τα γήπεδα; 

Όχι!

Κατά τη δική μας ταπεινή άποψη οι τίτλοι του τέλους πρέπει να πέσουν στις Σέρρες και στον Πανσερραϊκό. 
Άλλωστε η Μαραγκού θα δώσει σημαντική ώθηση στις «λιονταρίνες» με τις ικανότητες και την πλούσια εμπειρία που διαθέτει. Οι υπεύθυνοι της ομάδας πρέπει να ανοίξουν τους δίαυλους επικοινωνίας με την αθλήτρια. 
Πάνω απ' όλα είναι θέμα σεβασμού και αναγνώρισης της 25χρονης σκληρής προσπάθειάς της στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: