Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Συνεργασία του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ με το Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών 97.2

Τον χορηγό επικοινωνίας για τη φετινή σεζόν ανακοίνωσε σήμερα ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ. Τα «λιοντάρια» θα έχουν την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών 97.2 FM».

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κόκκινοι» αναφέρει τα εξής:

«Το Ανδρικό Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός με χαρά και ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis Σερρών”, ο οποίος θα είναι από φέτος ο χορηγός επικοινωνίας της ομάδας. 

Τα μέλη της διοίκησης της ομάδας συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο του σταθμού κ. Γιάννη Κούλικα και, μέσα σε ένα φιλικό κλίμα αλληλοεκτίμησης, συμφωνήθηκε η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Το δημοφιλέστερο αθλητικό ραδιόφωνο του νομού μας, θέλοντας να συμβάλει το μέγιστο δυνατόν στην υλοποίηση των στόχων της ιστορικότερης ομάδας του, θα φροντίσει για τη μέγιστη προβολή της προσπάθειας αυτής μέσα από την συχνότητα 97,2 FM και την ηλεκτρονική σελίδα του www.metropolis972.gr που ενημερώνεται καθημερινά. 

Επίσης, θα παρέχει σημαντική έκπτωση σε όλους τους επιχειρηματίες – χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού Κρι Κρι για τη διαφημιστική προβολή των επιχειρήσεων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: