Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

«Σας ευχαριστούμε»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ορφέας Νέου Σκοπού μετά την ολοκλήρωση του 2ου Πανελληνίου Τουρνουά Κορασίδων που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Το 2ο πανελλήνιο τουρνουά κορασίδων ολοκληρώθηκε και ο Ορφέας Νέου Σκοπού θα ήθελε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσει από καρδιάς: Τις ομάδες (Άρης, Ασπίδα Ξάνθης, Αστέρας Καβάλας, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Κρόνος Γέρακα, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Πιερικός)που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά προσφέροντας αγώνες υψηλού επιπέδου και με την εν γένει συμπεριφορά τους βοήθησαν να κυλήσουν όλα ομαλά. 

Την κοινωφελή επιχείρηση και τον δήμο Εμμανουήλ Παππά για την οικονομική και όχι μόνο στήριξη τους. Τον σύλλογο Ορφέα για την ιδανική και σε αυτό το τουρνουά, συνεργασία με το τμήμα καλαθοσφαίρισης. Τους χορηγούς μας : Ελλήνων Γευσεις το εστιατόριον, Οπτικά Στέφανος Παπανίκος, Μαντάμ slow food, Υβόννη fashion for women, Καλύτερος ψητοπωλείον, Βέρρος Κων/νος υπηρεσίες οικονομικών συμβούλων καθως και το ξενοδοχείο Ελπίδα resort & spa. 

Την CosmoteTV η οποία για μια ακόμη χρονιά ήταν χορηγός επικοινωνίας! Όλους τους δημοσιογράφους και τα κανάλια που κάλυψαν με ρεπορτάζ το τουρνουα καθώς και τον ανεξάρτητο για τις υπέροχες φωτογραφίες του! 

Τον δικό μας «χάκερ»...Παναγιώτη Καγιογλιδη που εργάστηκε για την κάλυψη όλων των αγώνων με κάθε λεπτομέρεια! Τους διαιτητές και τα κορίτσια της γραμματείας που με υπομονή και καλή διάθεση δεν άφησαν στιγμή να χαθεί ο έλεγχος. 

Τέλος τους εθελοντές, όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες, οι οποίοι για μια ακόμα φορά αφιλοκερδώς συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να καλυφθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια. Και του χρόνου!!!
Ο υπευθυνος ακαδημιών: Γιώργος Καραγκουτης 

Ο γενικός αρχηγός Γκαβανόζης Γ. Χρήστος 

Ο προεδρος του τμήματος: Γκαβανόζης Ε. Χρηστος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: