Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ενωμένοι σαν μια γροθιά για τη νίκη 

Μετά την περιπέτεια που περάσανε οι Ικαροι με τη διπλή αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας, οι «κυανοκίτρινοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι κόντρα στο Στρατώνι που θα λάβει χώρα τη Κυριακή στο ΔΑΚ Σερρών.

Το συγκρότημα του Κώστα Σίσκου επιθυμεί διακαώς τη νίκη μετά από 4 σερί αρνητικά αποτελέσματα, προκειμένου να «αναπνεύσει» βαθμολογικά. Οι Ίκαροι μετράνε τρεις ήττες στο γήπεδό τους από Ανατόλια, Χαλκηδόνα και Έσπερο Λαμίας κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί, αφού η έδρα είναι αυτή που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για τη πορεία κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος πρέπει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που θα κάνουν μεθαύριο οι «κυανοκίτρινοι» για να αποσπάσουν το ροζ φύλλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν θα επισκεφτεί το κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων ως αντίπαλος ο Δημήτρης Μύθου, ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε έρθει στις Σέρρες κοουτσάροντας τον Μακεδονικό, από τον οποίο παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας τις τύχες του Στρατωνίου.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: